ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کره‌ شمالی، اقدامات توکیو علیه کره‌ جنوبی را محکوم کرد

رسانه رسمی کره شمالی با متهم کردن ژاپن به تلاش برای نابودی روند صلح در شبه‌جزیره کره گفت آسیب‌هایی که این کشور در طول دوران استعمار به کره‌ای‌ها وارد کرد قابل جبران نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۷۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ، رسانه رسمی کره‌ شمالی، اعمال محدودیت‌های تجاری علیه کره‌جنوبی از سوی ژاپن را محکوم و «توکیو» را به از بین بردن روند صلح در شبه‌جزیره کره متهم کرد.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «فرانس ۲۴»، این رسانه جمعه شب با «دشمن قسم‌خورده» خواندن ژاپن گفت این کشور «تلاش می‌کند روند صلح در شبه‌جزیره کره را با اعمال فشار بر کره‌ جنوبی از طریق محدودیت‌های [تجاری] به نابودی بکشاند».

 

همچنین افزود: «آسیب‌های انسانی، فیزیکی و احساسی که ژاپن برای مردم کره ایجاد کرد قابل جبران نیست حتی اگر تمامی ملت ژاپن خود را فدا کند».

تنش تجاری بین کره‌ جنوبی و ژاپن از جایی آغاز شد که دادگاه عالی «سئول» دو کارخانه بزرگ ژاپنی را به‌خاطر استفاده از کره‌ای‌ها به‌عنوان نیروی کار اجباری در طول استعمار این کشور، به پرداخت غرامت محکوم کرد.

 

ژاپن با رد این حکم اعلام کرد تمام غرامت‌ها طی معاهده‌ای در سال ۱۹۶۵ پرداخت شده‌اند. همچنین صادرات سه محصول نیمه‌رسانای پرکاردبرد در صنایع الکترونیک به کره‌جنوبی را محدود کرد.

سئول در پاسخ به این اقدام صندوق غنایم مربوط به معاهده نام برده را منحل کرد و تهدید کرد صادرات بسیاری از کالاها به ژاپن را قطع می‌کند.

 

کره‌ شمالی و جنوبی اندکی بعد از اتمام جنگ جهانی دوم وارد تنش و درگیری شدند که تا به امروز ادامه دارد. پیش‌تر «پیونگ‌یانگ» به سئول هشدار داد در خصوص مذاکرات بین کره‌ شمالی و آمریکا در خصوص خلع سلاح اتمی دخالت نکند و بارها این کشور را به خاطر خرید تسلیحات از واشنگتن تهدید کرده است اما اکنون موضعی همسو با کره‌ جنوبی در برابر توکیو اتخاذ کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار